ESPECTACLES I ANIMACIONS!​

Viu i Riu us ofereix  un conjunt de propostes d'espectacles familiars de circ, presentats per diversos artistes i un gran ventall de números diferents.

 
També us oferim animacions de carrer, xanquers, escopidors de foc, monociclistes... fent de la vostra celebració, una gran festa!
 

 Tenim diferents propostes d'espectacles de circ al carrer, amb un ventall de professionals que ofereixen actuacions que combinen de forma còmica el circ, la música i una acurada interpretació.

                                          

ANIMACIONS

"EL LLARGARUT"
 
Animació de xanquer globoflèxic

Clica imatge

Un estrany personatge anomenat “Llargarurt” apareixerà a les vostres festes, per animar i fer-vos divertir.

 

Amb una personalitat molt peculiar i una interacció molt propera als infants, realitzarà una multitud de gags (joc de botzines, gags amb malabars, el túnel de rentat, la regadora, jocs amb globus...). 

 

La millor proposta d'animació de carrer, que pot ser combinada amb altres tallers i activitats per completar la festa.

 

 

+ informació

Xanquer animació
 
Animació de xanquer
globoflèxic

 

Clica imatge
"SENYOR JOSEP"

En Josep és home de muntanya, de menjar i beure bé, sovint baixa a la ciutat per a veure que s'hi cou, últimament està molt encuriosit pel circ, poc a poc i d'amagatotis de la seva dona la Maria, s'està fent un "freki" del circ.
 
Amb una personalitat molt de pagès, en Josep dinamitzarà activitats i jocs per la canalla, de ben segur que petits i gran s'ho passaran d'allò més bé. Al llarg de l'animació es realitzarà globoflèxia perquè els més menuts s'enduguin un bon record.

 

 

 

+ informació

CONTACONTES

Els contes sempre han estat un mitjà per a transmetre cultura, tradicions, coneixements i viure aventures a través de les paraules.

 

Amb aquesta proposta, unes conta-contes us explicaran tot tipus d’aventures per que en gaudeixin xics i grans.

 

 

+ informació