TALLERS I ACTIVITATS DE VIU I RIU

Viu i Riu és un projecte motivat per enviar un missatge per a la necessitat de cuidar el medi ambient, a través d'activitats de carrer, espectacles de circ, i tallers de malabars.

EL PROJECTE

 

Viu i Riu neix de la inquietud de dos joves amants del circ, preocupats per la situació mediambiental, i amb ganes d'aportar una iniciativa diferents, que aposti per l'educació activa a través de l'experimentació, i a la vegada serveixi per conscienciar a la gent de la necessitat de cuidar el medi ambient, mostrant com amb material reciclat fet per un mateix, poden sortir les coses més boniques, útils i estrambòtiques que un pugui imaginar!

 

Compromesos amb el medi ambient, des de Viu i Riu no tan sols oferim uns tallers amb material totalment reciclat sinó que fem un pas més enllà: apostem per demostrar que reciclant pot sortir un producte econòmic, útil i de qualitat. Així pretenem conscienciar tant petits com grans de la necessitat de seguir treballant quotidianament en la conservació del planeta.

 

Sabem que la millor manera d'aprendre és fer-ho d'una forma divertida, per això hem creat aquest projecte, ja que estem segurs que qui vingui s'ho passarà d'allò més bé, i exercitarà les seves habilitats motrius mentre veu i experimenta els resultats d'un reciclatge de qualitat.

GRAN TALLER DE CIRC DE VIU I RIU

 

Un taller lliure, on tothom és protagonista, cadascú pot experimentar lliurement amb tot el material.

 

Aquest taller està pensat perquè en gaudeixin adults i infants.

 

Distribuït en 8 zones, ens permetran realitzar l'activitat de forma tranquil·la i segura. A cada zona hi trobarem un cartell informatiu que ens explicarà d'una manera breu i gràfica el funcionament del material, les curiositats, i els rècords guiness.

 

Les zones que ens trobarem son: malabars de llençament, malabars de swing, xanques, coordinació, taula d'queilibris, slackline, monocicles i bicis rares.

 

Tres monitors malabaristes faran de suport en tot moment, i faran desmotracions i explicacions durant el taller.

 

taller de malabars
RECICLATGE

 

Des de Viu i Riu creiem en la necessitat d'un canvi de tendència de la societat actual per avançar cap a un desenvolupament sostenible, per a la conservació del medi ambient.

 

Així, cal incidir en les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

 

Tot el material de Viu i Riu està fet a partir de materials destinats a ser deixalles. Nosaltres el recuperem i en donem una nova utilitat, convertint-los en malabars i altres objectes per fer Circ!

TOT UN MÓN DE CIRC

Projecte educatiu Viu i Riu

                  bona resolució