1/4

TALLER DE CIRC PETIT FORMAT

 

Taller de circ, petit format 

 Taller de circ petit format:

 340€

          + iva

Si vols muntar un taller de circ de petit format, d’ambient familiar, i per totes les edats, aquesta és la millor opció.

 

 Es tracta d’un taller de malabars perquè gaudeixin tant petits com grans. Tothom podrà experimentar lliurement amb el material que vulgui. El taller incorpora dos talleristes qualificats, que aniran ensenyant i donant consells a tot aquell que ho desitgi. 

 

El taller incorpora un petit show de 15 minuts.

 

Aquest és un taller on a part d'aprendre malabars aprenem a respectar el medi ambient,  tots els malabars i utensilis estan fets amb material reciclat fets per  nosaltres mateixos.

 Funcionament general:

Aquest taller té una duració de tres hores, els infants i no tant infants, podran experimentar amb multitud de malabars; monocicles, padalons, boles, mases, bicicletes rares, xanques, corda d'equilibris..

 

Hi ha material per a unes 40 persones a la vegada.

 

El taller està pensat i organitzat de tal manera que cadascú en gaudeix a la seva manera tingui l’edat que tingui . Qui vulgui experimentar sensacions noves, podrà practicar multitud d’elements diferents; aquells que vulguin aprofundir i aprendre coses del circ, obtindran en els cartells informatius tota la informació necessària. En cas de voler saber més coses o tenir dubtes, es podrà recórrer a l’ajut del personal qualificat de Viu i Riu. 

 

Aquest taller incorpora un equip de so.

 

 

 

Característiques tècniques:

Duració: 3hores taller  15min show

 

Espai: interior o exterior, mínim 60 m quadrats, pla i il.luminat

 

Altres:

  • Accés a la furgoneta i aparcament

  • Punt de corrent 500w

  • Preferiblement tanques per acotar l'espai.